Har du haft mulighed for at være på den danske fotofestival?

Ja, jeg nød det virkelig, og det var fantastisk! Jeg ville ønske, at vi havde en lignende begivenhed i Melbourne.

Den danske fotofestival er en årlig begivenhed, hvor mennesker fra hele verden har mulighed for at vise deres værker frem. Der er forskellige former for fotografering, og det har været omtalt i både internationale og danske aviser. Den danske fotofestival afholdes hvert år fra september til oktober, hvilket gør det til et godt tidspunkt at besøge Danmark.

Har du haft mulighed for at være på den danske fotofestival? Vi håber, at du nød din tid der!


Tjek programmet for attraktioner på fotofestivalen


Den Danske Fotofestival er Europas mest prestigefyldte fotograferingsevent. Det blev grundlagt af fotografen og forfatteren Jens Vilhelm Jensen i 1947, og det har været afholdt årligt siden 1948.

Det har altid været så let at tage et godt billede, men nu lever vi i en æra med flere og flere digitale kameraer. Når kameraer bliver så tilgængelige, er der flere oplysninger, der skal fanges-fra øjeblik-til-øjeblik selfies til professionelle fotoshoots. Denne nye trend med at fange alt betyder, at der er et presserende behov for fotoredigerere.

Programmet til Dansk Fotofestival giver dig adgang til de bedste fotografer i Europa, der er i toppen af deres spil med hensyn til kreativitet og teknisk knowhow.


Inviter dine venner til fotofestivalen

Den danske fotofestival afholdes hvert år i november måned. Det er en platform, hvor mennesker fra hele verden kan dele deres arbejde og blive værdsat for det. Festivalen tilbyder også en platform for nye fotografer til at dele deres arbejde og blive bemærket af verden.

Festivalen giver plads til fotoentusiaster og spirende fotografer til at deltage i fotoudstillinger, workshops og foredrag. Der er også muligheder for at deltage i konkurrencer eller deltage i berømthedssamtaler. Den danske fotofestival er en årlig begivenhed, der giver alle, der elsker fotografering, mulighed for at deltage i denne fest med kunst, venner, familie eller kolleger.

Den Danske Fotofestival blev grundlagt i 2009 af fotograf Lars Refn Jensen som en idé, der kunne hjælpe andre håbefulde fotografer med at blive bemærket eller endda give dem en chance for professionel karriereudvikling.


Gratis adgang til festivalen, begrænset liste over mennesker

Den Danske Fotofestival er et sted for fotografer og fotografer i hjertet. Festivalen er en af de mest prestigefyldte fotofestivaler i Europa og tilbyder også en konkurrence.

Da jeg deltog i festivalen, kunne jeg se nogle af de bedste fotos i verden vist på enorme skærme. Det var virkelig sjovt at se dem alle sammen med andre mennesker fra forskellige discipliner.

Den Danske Fotofestival er ikke gratis for alle deltagere, men den tilbyder gratis adgang for studerende og dem, der deltager med et akademisk kort. Festivalen har også en begrænset liste over mennesker, hvilket gør det meget lettere at komme ind end mange andre populære fotofestivaler rundt om i verden.