Se udstillingen på den danske fotofestival er et Instagram-baseret projekt af Pernille Filipsen og Jacob Hougaard. Projektet handler om at vise, hvordan det føles at leve med forskellige former for handicap i et samfund, der har gjort store fremskridt i retning af ligestilling.

I udstillingen bliver besøgende bedt om at se sig selv gennem forskellige linser. De vil kunne støde på ting som mennesker, der er døve, mennesker med fysiske handicap eller mennesker med psykiske sygdomme.

Se udstillingen på den danske fotofestival er et Instagram-baseret projekt af Pernille Filipsen og Jacob Hougaard, der har til formål at vise, hvordan det føles at leve med forskellige former for handicap i et samfund, der har gjort store fremskridt i retning af ligestilling.

Folk på fotofestivalen fra hele Europa

Den danske festival var en kæmpe succes med fotografer fra hele Europa.

Arrangementet var en stor succes med tusinder af besøgende, og antallet af fotografer, der deltog, var steget med omkring 50% i det sidste år. Festivalarrangørerne har arbejdet tæt på at sikre, at hver fotograf har sit eget rum til at arbejde med deres porteføljer, før de går ind i den åbne udstilling.

Den danske festival er en af mange fotofestivaler, der afholdes rundt om i Europa hvert år. Disse festivaler er for det meste arrangeret af fotoklubber eller foreninger og giver eksponering for både amatører og professionelle fotografer. Den danske festival er også anderledes, fordi den ikke kun er fokuseret på fotokunst, men også indeholder samtaler, workshops og mesterklasser, der kan bruges som en mulighed for både begyndere og etablerede fagfolk til at lære om nye teknikker, dele deres viden med andre og.

Inviter alle, der er interesseret i fotografering, til arrangementet


Den danske fotofestival viser hvert år det bedste af dansk fotografering. Det er en begivenhed, der samler medlemmer af samfundet med en passion for fotografering.

Årets tema er ”slørede grænser”, der fejrer og udforsker grænserne mellem virkelighed og fiktion. Den danske festival har til formål at skabe en dialog om, hvordan mennesker opfatter verden omkring dem, og hvordan de vælger at repræsentere den gennem deres eget liv, relationer, arbejde eller kunst.

Danskerne har været vært for denne årlige fotoudstilling siden 1997 med støtte fra en række sponsorer, herunder Nikon, Arctic Circle Foundation, Arla Foods – A/S, Fonds MidtVest og Nordea.

Vær en udstiller på en fotofestival

Den danske fotofestival kommer i september, og der vil være masser af muligheder for nye fotografer at få deres arbejde derude. Hvis du er interesseret i at udstille, så gå ikke glip af chancen for at få dit arbejde fremhævet og modtage god feedback.

Den Danske Fotofestival afvikles fra 3. til 7. september i 2018 i København, Danmark. Der er masser af muligheder for både etablerede og nye fotografer for at få deres arbejde set og fremvist blandt andre fantastiske fotografer fra hele verden. Hvis du er interesseret i at udstille på festivalen, så gå ikke glip af din chance!