Vi i FotoFestivalerEurope er glade for at kunne annoncere, at vi arrangerer tre fotofestivaler på tværs af Europa i år. Lige fra Krakow i Polen til Barcelona i Spanien og Istanbul, Tyrkiet.

I hver eneste festival vil der være mulighed for at dele billeder, betragte andre kunstneres værker og lave workshops knyttet til filmfotografi. Det bliver en stor lejlighed for os som fotograf og entusiaster af fotos af forskellige kulturer. Vores workshops vil omfatte både analog og digital teknik, udstille unikke billeder fra verden, samt holde underholdende alt det bedste fra filmfotografi-kultur.

Festivalerne har den mest fantastiske services og faciliteter, som mødelokaler, udstillere og fagfolk attraktioner til rådighed til de begejstrede deltagere. Der vil være adskillige dage dedikeret til eksklusive arrangementer for at fejre fotografens øjeblikke, samtidig med at man lærer nye tricks om hvordan man skal tage bedre billeder – alle omringet af et miljø bestående tilstræbt arkitektur og stemninger.

Vi har meget gode nyheder til alle fotografer: Vi står bag tre spændende fotofestivaler, der finder sted i Europa.

Vores første festival er Photodays Copenhagen – en vibrant festival i hjertet af København. Deltagerne vil få chancen for at opleve et spændende program af workshops, talks og arrangementer med de vigtigste fotografer fra hele verden. Derudover vil festivalen fungere som netværkshub for fotografer – et sted, hvor man møder nye mennesker og bygger vidensbaserede relationer.

Dernæst holder vi IG Shot Freiburg – en akademisk inspireret festival med et rigt udbud af aktiviteter. Denne specifikke festival fokuserer på kreative brug af digitale teknologier, der benyttes til foto og videooptagelser. Derfor hun vi her at lære deltagerne om nye produktionsmuligheder og markedsstrategier.

Samlet set er det vores mission at skabe tættere bånd mellem dem der søger at få et større indblik i den europæiske fotografiske verden. For at gøre det muligt inviterer vi deltagere fra alle former for industrielle baggrunde til at opleve magien ved vores unikke festivalsprogrammer.

Vi er stolte af at kunne annoncere, at vi arrangerer 3 fotofestivaler i Europa! Hold styr på de europæiske fotostadier og deltag i sjove arrangementer for amatør- og professionelle fotografer.

Første arrangement i år er 30. januar i Berlin, Tyskland. Her vil amatør- og professionelle fotografer dele erfaringer og inspirere hinanden med taler om emner såsom brydelse af grænser og socialt samvær.

Vores andet arrangement finder sted den 8. februar i Warszawa, Polen. Dette arrangement har fokus på traditionel filmfotografering, så selv dem der arbejder med dette medie kan dele deres kompetence og knowhow for at uddanne andre.

Sidste stop er den 28.-29. marts i Amsterdam, Holland. Dette er et weekendarrangement dedikeret til portrætfotograferi. Ligesom ved begivenhederne ovenfor vil disse to dage være en mulighed for at udfordre grænserne mellem amatører og professionelle fotografer.

Husk at billetprisen gælder for alle tre europæiske fotofestivaler, så det er en god beslutning at deltage, hvis du har muligheden! Vi ser frem til at byde dig velkommen til nogle store, konstruktive og inspirerende sammenkomster!