FF2017 foredrag – Jan Tandrup Petersen (DK)

Foto: Jan Tandrup Petersen (DK)

En pioner i dansk naturfilm- og foto holder foredrag på fotofestival 2017

Jan er nok mest kendt fra DR TV, hvor han gennem de seneste 25 år har produceret mere end 90 natur- og adventurefilm. En stor del af disse er ligeledes sendt på TV i Sverige, Norge, Japan, Tyskland, USA, Frankrig og mange andre lande.

Jan Tandrup Petersen slog sit navn fast med filmene fra Tipperne og Vadehavet i slutnigen af 80’erne og starten af 90’erne. Film, som var af international klasse og en type dansk naturfilm, som hverken før eller siden er set på TV.

Dansk tv´s nedprioritering af dansk natur har betydet, at Jan nu arbejder mere målrettet i forbindelse med diverse organisationer og virksomheder, som har brug for naturfilm – især til brug for nettet men også undervisning og skolebrug.

Jan´s foredrag vil med basis i sin store erfaring komme omkring mange elementer i fotografiet men vil fokusere på der, hvor hans fotografi har bevæget sig hen de seneste år.

En vandring, som er gået fra de smukke storslåede naturdokumentarer over rejseskildringer fra gæssenes verden samt adventure og til nu, hvor en stor del af hans fotografi er dedikeret til kunsten i billedet.

Det er med stor glæde, vi byder velkommen til en af dansk naturfoto- og films helt store navne gennem de sidste 30 år.

Se mere på Jan Tandrup Petersen hjemmeside.

Leave a Reply