FF2018 foredrag – Andreas Houmann (DK)

Foredrag – Talentet i Thy

Andreas Houmann (DK)Andreas Houmann er fotograf og bor i København, hvor han har sit fotostudie placeret på Vesterbro. Trods det københavnske ståsted bruger Andreas rigtig meget af sin tid i Thy.

Det har han altid gjort, men i de sidste tre og et havlt år mere intensivt, da han har arbejdet målrettet med et fotoprojekt i og omkring Thy.

Projektet hedder “Talentet i Thy”. Det er en fortælling om talentet, som vi kender det, men også en fortælling om det talent, vi nemt kan overse.

Ambitionen med dette projekt er at tage det talent, vi kender, og placere det i en sammenhæng med det talent, vi nemt kan komme til at overse.

Det gør han, fordi han tror på, at det kan være med til at løfte begge talenter op på samme niveau og åbne for at gøre os alle bedre til at anerkende og fremhæve de talenter, som betyder så meget, men som så nemt kan blive taget for givet eller overset.

Til Daglig arbejder Andreas med portræt- og modeserier for både nationale og internationale magasiner som f.eks. Euroman, Børsen Pleasure, Scandinavian Traveller, Marie Claire, IN m.fl.

Du kan opleve Andreas Houmann på fotofestival i KulturRummet i Thisted søndag d. 30/9 2018 kl. 13.30.

Se mere på www.andreashoumann.com

Foto: Andreas Houmann (DK)Foto: Andreas Houmann (DK)

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Andreas Houmann (DK)

Leave a Reply