FF2019 foredrag – Helle & Uri Løvevild Golman (DK)

Tag med Helle & Uri Løvevild Golman på en eventyrlig rejse til nogle af jordens vildeste og smukkeste steder
Helle & Uri Løvevild Golman.

Naturfotografer, National Geographic Explorers, Canon Ambassadører og forkæmpere for beskyttelse af verdens vilde natur og vilde dyr, Helle & Uri Løvevild Golman tager publikum med på en rejse over verdens mangfoldige kontinenter og ind i det fantastiske dyreliv, der stadig findes derude.

Med livet som indsats

Uri besøgte fotofestival i 2011, og siden da har hans liv udspillet sig dramatisk. Helle og Uri har startet naturbevarings-projektet WILD ud fra princippet om, at vi beskytter det, som vi elsker, de har oprettet fonden Wild Nature Foundation, og de var hovedpersonerne i TV2-serien ´Vores vilde verden’, der blev vist på TV2 i 2018.  

Det var under optagelserne til en del af TV2-serien i Gabon i Afrika, at parret i 2017 blev udsat for et voldsomt knivangreb, der sårede begge og næsten tog livet af Uri. Siden da har han arbejdet hårdt med genoptræningen, og parret er fast besluttede på at fortsætte deres arbejde for verdens natur.

Fotos: Helle & Uri Løvevild Golman.

Arbejdet for naturen fortsætter

Nu glæder vi os til at byde Uri velkommen tilbage til fotofestival sammen med Helle til et inspirerende indblik i de to fotografer og naturforkæmperes dedikation til verdens vilde natur.

I ord og umådeligt smukke billeder hører vi fortællingerne om, hvordan det er at leve blandt verdens vilde dyr, få de rigtige billeder, hvorfor det er hårdt og til tider farligt – og hvorfor man kan blive verdens lykkeligste menneske af at færdes netop der.

Historien starter altid med kærligheden og den dag, Helle og Uri møder hinanden, og fortsætter med, hvorfor WILD opstod som en nødvendighed, og hvorfor de har viet deres liv til at redde verdens sidste vilde steder.

Se meget mere på Helle og Uris hjemmeside We Are Project Wild.

Foredraget med Helle og Uri Løvevild Golman kan opleves søndag d. 6. okt. kl. 11.20 i Thisted Musikteater.

Vil du også med på fotofestival 2019?

Køb din billet her

Helle & Uri Løvevild Golman.