Fotokonkurrence: Fotosprint på fotofestival 2017

Velkommen til fotofestivals altid populære fotokonkurrence Fotosprint, der i år finder sted i AQUAs naturskønne omgivelser i Silkeborg.

Kom og vær med til en hyggelig fotokonkurrence, hvor du bliver udfordret, leger med kameraet og dit fotografi, og hvor du bare kan nyde en dejlig dag i naturen sammen med ligesindede.

Lån et kamera af OLYMPUS

På Fotosprint må du bruge lige det kamera, du vil. Men du kan også låne et kamera af Olympus, der stiller 25 kameraer til rådighed til frit udlån på Fotosprint.

Hvis du vil være sikker på at have et Olympus-kamera til din rådighed, er det en god ide at skrive dig op ved Olympus-standen på fotofestival allerede fredag. Her gælder først til mølle-princippet.

Hvor og hvornår?
Fotosprint foregår i naturskønne omgivelser ved AQUA i Silkeborg. Mød op ved på AQUA, hvor der er tjek ind mellem klokken 10 – 11. Konkurrencen foregår fra kl. 11 og slutter kl. 14, hvor du SENEST skal have afleveret dit billede. Præmieuddeling kl. 15.

Tid og sted:

AQUA Akvarium & Dyrepark (hovedindgang), Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg.
Søndag d. 11. juni 2017.
Tjek ind mellem kl. 10.00 – 11.00.
Konkurrence kl. 11.00 – 14.00.
Aflevering af billede SENEST kl. 14.00.
Dommervotering og foredrag med CEWE kl. 14.00 – 15.00.
Præmieuddeling kl. 15.00.

Regler
På fotosprint er reglerne simple:

  • Du må kun deltage med et billede.
  • Billedet skal være taget på det angivne sted i det angivne tidsrum
  • Billedet skal leve op til det overordnede tema.

Konkurrencen er en NATUR-fotokonkurrence og har derfor natur som overordnet tema. Desuden fastsættes et nærmere bestemt undertema, som afsløres ved tilmelding til Fotosprint fra kl. 10.00 søndag d. 11/6.

Tilmelding
Du tilmelder dig på stedet fra søndag d. 11/6 kl. 10.00.

Har du billet til fotofestival (uanset om det er billet til hele festival-weekenden eller billet til dele af festivalen), deltager du gratis. Det er ligeledes gratis at deltage, hvis du er under 18 år.

For alle, som ikke har fotofestivalbillet og er over 18 år, koster deltagelse i konkurrencen 100 kr. Du betaler, enten kontant eller via MobilePay, når du tilmelder dig.

Aflevering af billede
Du kan kun deltage med 1 billede. Billedet afleveres i JPEG-format i højeste opløsning senest kl. 14.00. Du kan IKKE aflevere dit billede efter kl. 14.00

Du kan aflevere billedet på USB. Alternativt kan du overføre til computer ved konkurrenceledelsen – påregn her ventetid og husk tidsfristen for aflevering.

Der må ikke billedbehandles mere, end der kan gøres i kameraet.

Vinderbilledet
Ved bedømmelsen vil der blive lagt vægt på kreativitet, originalitet og nytænkning.

Mød op, giv den gas, hav det sjovt – og måske er du den heldige og dygtige, der går hjem med en fed præmie – og vigtigst: æren!

God fornøjelse og held og lykke til alle!

Sponsorer på Fotosprint er CEWE og Manfrotto.

Leave a Reply