Fototur for unge naturfotografer

Spændende og lærerig fototur i Danmarks største og smukkeste naturområde

Er du en ambitiøs naturfotograf, der vil have dit syn på naturen og fotografiet udfordret og samtidig indgå i et unikt fællesskab med andre spirende naturfotografer?

I samarbejde med Nationalpark Thy inviterer fotofestival 10 unge naturfotografer mellem 17 og 25 år på gratis fototur med overnatning i det fri.

Sammen med en kompetent fotounderviser og en erfaren naturguide kommer du tæt på naturen med dit kamera og får masser af gode tips og tricks til at lave flotte naturfotos. Overnatning foregår i shelter og maden laves over bål.

Du får her en enestående mulighed for at mødes og netværke med andre unge naturfotografer og dele en helt særlig oplevelse med fokus på en fælles passion for foto og natur.

På turen taler om foto og fototeknik og diskuterer natur og natursyn, og du vender med garanti hjem med masser af ny inspiration og nyttig viden om fotografi og natur.

Deltagernes billeder fra turen udstilles på årets fotofestival og i Nationalpark Thy og indgår i nationalparkens naturformidling.

Arrangementet er gratis, men der er kun 10 pladser. Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet

Dato og tid
Fredag 24. august kl. 15.00 – Søndag 26. august kl. 12.00

Tilmeldingsfrist
Tirsdag d. 31. juli 2018​ kl. 09:00

Skal du med? Tilmeld dig lige her