Fra os i Thy: Hyggelounge og fotoudstilling med Bakkedal på fotofestival

Du kan både hygge, nyde smukke naturbilleder og spise med Bakkedal på fotofestival 2017. 

Kom med inden for i Bakkedals store lastbiltrailer, der er indrettet som hyggelounge og holder parkeret i området lige ved AQUA.

Her kan du nyde friske rundstykker lørdag morgen, naturligvis smurt med Bakkedal, og her kan du desuden i løbet af festivalen nyde en kold fadøl fra Virklund Bryghus samtidig med, at du oplever Bakkedals smukke fotoudstilling.

Fra os i Thy er synonym med Bakkedal, og Thy er synonym med de store åbne vidder på kanten af Danmark. På behørig afstand af storbyens hektiske og pulserende liv.

Med naturen som inspiration

Med inspiration i det smukke Thy har Bakkedal lavet en fotoudstilling, der fokuserer på en natur, der ikke kun overvælder førstegangsbesøgende med sine store åbne vidder, sit brusende Vesterhav og enorme himmel. Men også en natur, som skaber længsel efter ro og eftertanke.

Du kan opleve fotoudstillingen, som er lavet af Bakkedals egen marketingdirektør Michael Hein Pilgaard, i Bakkedals hyggelounge. Og så kan du selvfølgelig bare slænge dig i sofaerne, læse magasiner, snakke og netværke alt det, du lyster.

Loungen er åben for alle – hele weekenden under fotofestival 2017.

Glimt i øjet og masser af natur i Bakkedals reklamefilm:

Leave a Reply