Følgere af nyhedsbrevet får fotofestivalplakat og fotobog til halv pris

Køb årets smukke fotofestivalplakat med eventyrligt blomstermotiv lavet af polske Magda Wasiczek, der holder foredrag på årets fotofestival. Den eksklusive fotofestival-plakat 2015 findes kun i begrænset oplag.

IMG_20140418_071848

Desuden har du muligheden for at købe fotobogen Mellemrum – fra Bulbjerg mod vest, der er en smuk og poetisk fotobog med indledning af Bent Haller. Se omtale af Mellemrum – fra Bulbjerg mod vest her.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du købe plakat og bog til halv pris. Normalpris for fotofestivalplakaten er 150 kroner og 150 kroner for fotobogen Mellemrum – fra Bulbjerg mod vest.

Rabatpris for tilmeldte til nyhedsbrevet:
Fotofestivalplakat 2015: 75 kroner.
Fotobogen Mellemrum – fra Bulbjerg mod vest: 75 kroner.

Du kan bestille bog og plakat ved at sende en mail til carsten@fotofestival.dk. Skal det sendes, kommer porto og fragt oven i rabatprisen. Du kan  naturligvis også købe bog og plakat under fotofestival, og så er der nul porto og fragt.

Som tilmeldt til fotofestivals nyhedsbrev er du sikker på, altid at få nyheder og info direkte i din mailboks, så du ikke går glip af noget vigtigt.

Du tilmelder dig fotofestivals nyhedsbrev ved at skrive din email-adresse i feltet, “Tilmeld nyhedsbrev” på forsiden her på hjemmesiden.

Bemærk: Tilbuddet gælder kun, så længe lager haves.

Fotofestival 2015 foregår i pinsen d. 22-24. maj 2015 i Paletten i Viborg.

HUSK at købe din fotofestival-billet her.

Leave a Reply