Velkommen på fotofestival 2019

Fotofestival er Danmarks største og mangfoldigste, tilbagevendende fejring af fotografiet og naturen

På 12. år byder fotofestival på en weekend med fantastiske foredrag og fotoudstillinger.

Kom med og oplev et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden.

Fotofestival 2018

For Norden

Temaet for årets fotofestival er Norden. Vi tager et kig på vores fælles nordiske tilgang til verden, til naturen, til hinanden. Vi kigger på det særlige nordiske lys. Vi søger efter det, der binder vores kulturer sammen som nordiske søster- og broderfolk.

For alle

Fotofestival er for dig, som er nybegynder, øvet eller prof inden for fotografi, for dig, som interesserer dig for naturen og for dig, som holder af at møde interessante mennesker og at lytte til spændende historier.

Og så er fotofestival ikke mindst for dig, som nyder smukke, livsbekræftende fotos, fotos, der provokerer, betyder noget og gør en forskel og fotos, der bevæger sig i ingenmandslandet mellem naturfoto og fotokunst.

Fotofestival 2018

Mød de bedste

Fotofestival er et fotografisk event helt uden sidestykke i Danmark – både i størrelse og i format. Du har her en enestående chance for ikke blot at opleve foredrag og udstillinger med professionelle fotografer og formidlere.

Du har også muligheden for personligt at møde nogle af Danmarks og Europas bedste fotografer på festivalen, der er blandt de hyggeligste og mest intime af sin slags.

Fotofestival 2018

For naturen

Arbejdet for naturen er i højsædet, når vi i fotofestival-teamet udtænker og planlægger årenes festivaler.

Vi tror på, at den visuelle tilgang til naturformidlingen, sammen med spændende og vigtige fortællinger om natur og vilde dyr og kulturelle relationer med naturen, øger interessen, bevidstheden og omsorgen for naturen.

Fotofestival 2019 foregår i Thisted Musikteater i weekenden d. 4. – 6. oktober.

Køb din fotofestival-billet her