Fotokonkurrence: Naturens Ansigter – vind billetter til fotofestivals 10-års jubilæum

Nu kan du vinde to billetter til fotofestival 2017 til en samlet værdi af kr. 990,- så du kan invitere din kæreste, ven eller mor med til fotofestivals brag af en fødselsdagsfest.

For at deltage skal du poste dine billeder af Naturens Ansigter på Instagram og tagge dem #naturensansigter og #fotofestival2017.

Det skal helt bogstaveligt være naturbilleder, hvor naturen på en eller anden måde viser ansigt, hvor strukturer i blade, grene, vand osv. former abstraktioner, der kan tolkes som ansigter.

Hvad som helst kan ske, når man leger med refleksioner og uskarphed…Hvad som helst kan ske, når man leger med refleksioner og uskarphed…

Her gælder det om at slippe kreativiteten løs og give sig hen til fri, fotografisk leg. Kun fantasien sætter grænsen.

Skynd dig at poste dine billeder på Instagram, så du kan deltage i konkurrencen om at vinde de to billetter til årets fedeste event for fotografiet og naturen:

d. 9. – 11. juni på AQUA i Silkeborg

Du har til og med onsdag d. 15. marts. Billeder postet efter d. 15. marts er ikke med i konkurrencen.

Du kan maks. deltage med fem billeder. Billederne må gerne være lavet før konkurrencen, men det skal være dine egne billeder. Altså billeder, du selv har taget og selv har rettighederne over.

Held og lykke – vi glæder os til at se masser af sjove og kreative bud på naturfotos med Naturens Ansigter.

Spøgelsesvandet - det rislende vand i en bæk gemmer på spændende væsner.Spøgelsesvandet – det rislende vand i en bæk gemmer på spændende væsner.

Leave a Reply